Tärkeät valmennusvideot

Ole hyvä, tässä suositut valmennusvideot! Ja kiitä myös itseäsi siitä, että halusit lähteä mukaan oppimaan. Se on ainoa tie kohti sellaista elämää, jossa raha ei enää ole este, vaan rahaa riittää niihin asioihin joita haluaa ja vielä enemmän! Videot ovat suositusta Kuukauden Rahatreeni – valmennuksesta. Tässä sinulle ensimmäiset videot ilmaiseksi.

Palautteita Kuukauden rahatreenistä, joista tässä alla vain muutama:

“Kiitos jo tähän astisesta rahatreenistä, joka on ollut erittäin mielenkiintoinen ja innostava!” 
-Paula

“Olen kuunnellut 6 jaksoa tähän mennessä. On hirveän hyviä tehtäviä ja varsinkin kun niihin vastaa kirjallisesti.”
-Mia

“Kuukauden rahatreeni on ollut minulle hyvä silmienaukaisuprosessi suhteessani rahaan. Olen kuvitellut osaavani jotenkin käyttää rahaa mutta nämä pienet videosessiot joka päivä vaativat miettimään tuota vaihdannan välinettä hieman syvemmin.
Olen aina pyrkinyt laittamaan tilistäni hieman sukan varteen. Olen siinä onnellisessa asemassa, että minulla on toistaiseksi oleva työsuhde. Tänä päivänä mikään ei kuitenkaan ole varmaa työsuhteiden jatkumisessa, joten opiskelu vaurastumiseen – pieninkin askelin – on todella tärkeää.
Budjetin tekeminen, ja siinä pysyminen! Se on kivijalka. Tehdessäni budjettia itselleni jouduin toden totta katsomaan rehellisesti, mihin tienestini ovat menneet ja mihin niiden pitää riittää. Kaupassa käynti on hieman muuttunut. Ajattelen nyt tarkemmin, että tarvitsenko oikeasti tätä.
Onnistuin myös hankkimaan kuukauden aikana lisätienestiä. Myin kaikki joutavana lojuneet jalometalliset korut pois. Niistä sain n. 180 €. Minusta oikein iloinen yllätys. Lähiaikoina on tarkoitus myydä kirpputorilla ylimääräistä tavaraa pois. Eiväthän nämä ole mitään jatkuvia lisätulonlähteitä mutta kuitenkin pieniä kannustimia lisätuloon. Noilla tuloilla voin sitten esim. tehdä rahastosijoituksen.
Kurssi oli minulle vähintäänkin tarpeellinen. Päivän aiheet olivat sopivan ytimekkäitä ja lyhyitä, joten aika oli helppo löytää klippien kuunteluun. Kurssin hinta oli myös sopivan alhainen; rohkenin tarttua tilaisuuteen, koska aikaisempaa kokemusta tälläisesta rahan opiskelusta ei ole ollut. Kuukauden rahatreeni innosti myös etsimään lisää tietoa, kuten jo tuossa aiemmin kirjoitinkin.”
-Päivi 

“Edelleen rahatreeni hieman kesken, mutta on ollut kyllä niiiiin paljon enemmän kuin panostettu 9e 🙂
Tavoite oli saada myös hieman tota pessimisti puolisoakin ajattelemaan asioita toisin. Ainainen rahattomuuden murehtiminen on ehkä pienesti muuttunut. Eilen laittoi töistä viestiä, että oli huomannut tilinauhojen perusteella maksamattomia pekkastunteja, joten saa kuin yllärinä n300e siitä 🙂 “. 
-Kaisa

Video 1 – Aloita tästä!

Video 2 – Tavoite

Video 3 – Vastuu

Video 4 – Mitä raha on?

Video 5 – Kuinka rikkaat ihmiset käyttävät rahaa?

Video 6 – Kuinka oma talous tulee budjetoida?

Haluatko oppia parhaat vinkit, miten käyttää rahaa ja kuinka tehdä sitä lisää!

Nämä katsomasi videot ovat poimintoja Kuukauden rahatreeni -verkkokurssilta. Jos haluat oppia lisää ja nähdä myös yli 20 muuta koulutusvideota, niin tule mukaan osallistumaan Kuukauden rahatreeniin!